Iubind diversitatea, Dumnezeu a creat oamenii. A modelat talente, revărsându-le asupra lor. Talentul s-a dovedit a fi bun, cu o condiţie: sa fie descoperit. Talentul este forţa  din spatele performanţei  individuale.
Este esenţial, dar nu se învaţă. De ce? Pentru ca nu poţi învaţă un om să simtă compasiune pentru alţii dacă el nu este construit aşa, să fie încântat de lucrul cu cifre dacă el nu le suportă, să se simtă în largul lui luând decizii importante pe informaţii incomplete, când el se simte pierdut dacă nu are toate detaliile. Poţi  încerca, dar fără nicio şansă.
Talentul există sau nu. Este descoperit sau nu. Acordat, generează excelenţa. Neacordat, generează nemulţumire, efort suplimentar pentru a obţine o mediocritate,  înecată de cele mai mult ori în frustrare (sursa: http://www.bestresource.ro/blog/citeste/147/despre-talent).

Vă prezentăm elevii înzestraţi cu har divin, care onorează Şcoala Gimnazială Nr. 1 Oneşti şi de care suntem foarte mândrii şi cărora le dorim performanţe şi multe satisfacţii. Prin truda şi efortul lor personal, prin multe ore de muncă petrecute cu instructorii şi antrenorii lor, de data acesta din afara spaţiului şcolar, susţinuţi de părinţi – pe care îi felicităm pentu felul deosbit în care înţeleg să se ocupe de educaţia şi instruirea copilor lor, investind cu încredere şi fără rezere în acestă instruire şi educare – aceşti copii ne fascinează prin performanţele lor şi merită respectul nostru.et.02.franceca

FRANCESCA NICULESCU

elevă în clasa a III-a D,

clasa doamnei

profesor pentru învăţământ primar 

STELUȚA MORAR

[Privește și ascultă! (sursa YOUTUBE)]

CĂTĂLINA NEGHINĂ

et.03.catalina

elevă în clasa a III-a B,

clasa doamnei

profesor pentru învăţământ primar 

MIHAELA BOLOCAN

[Privește și ascultă!(sursa YOUTUBE)]

 

OCTAVIAN SUSANUet.05.octavian
elev în clasa a III-a B,
clasa doamnei profesor pentru învățământ primar
MIHAELA BOLOCAN

Brașov, iunie 2013

La cea de-a patra ediție a Campionatelor Mondiale de Karate Pentru Copii, Cadeți și Juniori, care s-a desfășurat sub egida World Union of Karate-do Federations în Novi Sad, Serbia între 10 si 14 octombrie 2012, Octavian Susanu a concurat la kata interstiluri 9-10 ani, nivel de gradație centură albă-portocalie, împotriva a 85 de adversari. După o un concurs în care a reușit să depășească sportivi cu un palmares impresionant, inclusiv vicecampioni europeni și campioni mondiali inter-cluburi, el a reușit să își adjudece medalia de argint, la 5 sutimi de titlul mondial (sursa: Ziarul de Bacău)

[Priveşte! (sursa YOUTUB)]

Campionatul National de Karte WKCet.09.ciprianet.08.rares
pentru Copii și Cadeți

elevi în clasa a III-a B,
clasa doamnei profesor
pentru învățământ primar MIHAELA BOLOCAN:
RAREŞ AVRAM  AUR (echipa de kata 9-10 ani);
PETRU-RAREŞ POPA  AUR (echipa de kata 9-10
ani) și ARGINT (kumite 9-10 ani);
TUDOR-CIPRIAN POTÎRCĂ-POPESCU  AUR (echipa de kata 9-10 ani).
(sursa foto: Clubul Sportiv Sakura Oneşti)

 

DIRECTOR
PROF. DAN ZAHARIA