NOTĂ. Pagina conţine informaţiile necesare  cu privire la evenimentul/ activitatea/ acţiunea cea mai recentă, proiectată şi organizată de unitatea de învăţământ, ce urmează  să se desfaşoare în spaţiul şcolar sau în alte locaţii. De asemenea  este prezentată  cea mai recentă informaţie de interes  imediat pentru elevi, personal didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, pentru părinţi şi pentru toti cei interesaţi de  pregătirea şi educarea elevilor şcolii noastre şi de problemele învăţământului.

COMUNICAT DIN 13.09.2020
1. Scenariul de funcționare și organizare a activităților didactice
Organizarea și desfășurarea cursurilor se face conform scenariului S2:
– participarea zilnică a tuturor a elevilor din clasele a VIII-a cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție
și
– revenirea parțială (prin rotație la o săptămână) a preșcolarilor din grădinițe și a elevilor din celelalte clase, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
2. Orarul de acces al elevilor în școală:
– pe 14.09.2020, pentru elevii claselor a VIII-a și elevii din grupele G1,
– pe 21.09.2020, pentru elevii din grupele G2.
[Clic aici și citește tot. Este foarte important!] 
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 12.09.2020
Începe școala! Informații importante pentru elevi și părinți
1. Informații generale pentru părinți
Extras din Anexa la Ordinul comun MS/MEC nr. 5487/1494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2
2. Scrisoare pentru elevi
Dragi elevi,
[clic aici și citește tot]
3. Scrisoare pentru părinții elevilor din claselor pregătitoare și I-VIII
Stimați părinți,
Precauți si optimiști, dăm startul noului an școlar 2020- 2021!
Pentru că ținem la sănătatea elevilor noștri (respectiv a copiilor dumneavoastră), ne propunem să asigurăm în școala noastră condiții sigure de dezvoltare și învățare în contextul pandemiei.
Numai împreună putem reuși acest lucru! [clic aici și citește mai mult]
4. Scrisoare pentru părinții copiilor din Grădinița „Năzdrăvanii”
[clic aici și citește tot]
5. Scrisoare pentru părinții copiilor din Grădinița 1o
[clic aici și citește tot]


Vom reveni în cursul zilei de 12.09.2020 cu alte informații utile părinților și elevilor pentru activitățile din școală în zilele de 14 și 15 septembrie 2020.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

 

 

COMUNICAT DIN 25.03.2020
Acest comunicat se adresează numai părinților clasei a VI-a
Stimați părinți,
Deoarece nu am reușit să introduc pe platforma Easyclass toți elevii clase din motive obiective, am creat pentru copii dvs. adrese speciale pentru a se putea contacta pe o altă platformă numită Classroom. Apelez la ajutorul dv. pentru a ajuta copii să acceseze platforma. Pentru acesta:
1) salvați în calculatorul/tableta/telefonul dvs. accesați fișierul pdf User_Download_parinte, deschideți fișierul și identificați numele de familie și adresa de e-mail asociată.
2) urmăriți apoi videoclipul Logare_pe_Classroom. Acesta vă ajută să intrați pe platformă. Pentru accesarea platformei mai  nevoie de o parolă, care vă va fi comunicată de către doamna secretară Mioara Tihoc. Urmați apoi instrucțiunile din videoclip. Fiecare imagine durează aproximativ 10 secunde. Opriți videoclip-ul pentru a reține imaginea cât tip este nevoie pentru a înțelege ce aveți de făcut.
Pentru orice nelămurire vă rog să mă contactați: tel. 0722 74 44 46.
Succes!
DIRECTOR,
PROF. Dan ZAHARIA

Colinda de Crăciun 2019 

OMUNICAT DIN 19.09.2019, ora 19:00
Vineri 20.09.2019 cursurile școlare rămân suspendate, inclusiv în cazul în care se furnizează apă. Personalul didactic auxiliar și nedidactic va fi prezent în unitatea de învățământ.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA 

COMUNICAT DIN 18.09.2019, ora 16:25
Potrivit discuției telefonice cu domnul inspector școlar, prof. Emil Ganea, joi 19.09.2019 cursurile școlare rămân suspendate în toate unitățile de învățământ ale municipiului Onești, inclusiv în cazul în care se furnizează apă. Personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic va fi prezent în unitatea de învățământ pentru un program destinat pregătirii și igienizării spațiilor școlare, precum și pentru alte activități. Pentru ziua de vineri 20.09.2019  vom reveni cu un nou comunicat mâine 19.09.2019.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 18.09.2019, ora 7:30
În data de 18.09.2019, în jurul orei 03.30, s-a produs o avarie pe conducta de aducțiune Dărmănești – Tîrgu Ocna – Onești, în zona cartierului Buhoci din Municipiul Onești. De aceasta avarie sunt afectați consumatorii din Municipiul Onești, comuna Târgu Trotuș comuna Pârgărești și SNPAP Târgu Ocna. La aceasta ora echipele S.C. CRAB S.A. sunt la fata locului pentru evaluarea situației și remedierea avariei.
Măsuri pentru data de 18.09.2019
1. Comunicați cât puteți de repede informația părinților claselor P- IV-V și solicitați acestora să rețină acasă copii, dacă au această posibilitate.
2. Tot personalul unității de învățământ va fi prezent la școală, conform programului normal al fiecăruia.
3. Cu preșcolari/elevii care vor veni la școală se desfășoară activitățile prevăzute în program. Nu puneți absențe!
4. Elevii claselor VI-VIII vin la școală numai dacă la ora 11:00 curge apă la robinetele lor de acasă.
Lecție învățată:
Pentru 19.09.2019 și zilele următoare, preșcolarii și elevii vin la școală numai dacă cu o oră înainte de a pleca la școală curge apă la robinetele lor.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

Clic pe imagine!

COMUNICAT DIN 20.04.2018
Ca urmare a solicitării părinților, Consiliul Profesoral a hotărât: programul școlar al claselor a V-a în anul școlar 2018-2019 se va desfășura dimineața.

Ce face școala noastră pentru copiii dumneavoastră?
Școala noastră oferă garanția reușitei copilului dumneavoastră!
Urătoarele date statistice sunt convingătoare [clic aici!].
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 06.04.2018
Concursul regional cu participare națională Mate+ se adresează elevilor din clasele pregătitoare, I, a ll-a, a lll-a şi a IV-a şi urmăreşte stimularea şi antrenarea elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interes în studiul matematicii.
Înscris în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene 2018, la paziția 2016, aprobat de Ministerul Educației Naționale, concursul se desfăşoară în trei etape (locală, judeţeană şi naţională), pe niveluri corespunzătoare claselor pregătitoare, I, a ll-a, a lll-a şi a IV-a, după următorul calendar:
* faza locală – 24 februarie 2018;
* faza judeţeană -31 martie 2018;
* faza naţională -12 mai 2018.
Sâmbătă, 31.03 2018, a avut loc la Bacău, la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Bacău, a II-a etapă, etapa județeană, a Concursului regional de cu participare națională Mate+.
Din cei 74 de elevi de la școala noastră, calificați pentru această etapă, 43 au promovat în următoarea etapă, cea finală.
Felicitări tuturor participanților și doamnelor învățătoare!
Succes în etapa următoare!
Pe această cale îi felicităm pe părinții elevilor care au participat la concurs și le mulțumim pentru implicarea în această activitate !
Tabel nominal cu elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Onești promovați la faza națională a Concursului regional cu participare națională Mate+
PROF. ÎNV. PRIMAR,
MIHAELA BOLOCAN

COMUNICAT DIN 28.08. 2016
Şi copilul Dumneavoastră poate fi·elev al unei școli mai bune!
Pentru anul școlar 2016-2017 Școala Gimnazială Nr.1 Onești dispune de locuri libere la învățământul primar (clasele pregătitoare și I-IV) și la învățământul gimnazial (clasele V-VIII), după cum urmează:

Nivel de învăţământ PRIMAR GIMNAZIAL
Clasa P I II III IV V   VI VII VIII
Numărul de locuri disponibile 20 23 21 12 5 10 14 31 14

De asemenea, există locuri libere la grupele cu program prelungit, atât la Grădinița Năzdrăvanii (20 de locuri) cât și la Grădinița Nr. 10 (35 de locuri), și 10 locuri libere la grupa cu program normal de la Grădinița Năzdrăvanii. Aceste locuri libere se ocupă prin transfer. Potrivit Regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, în învățământul primar (clasele pregătitoare și I-IV) şi în ciclul gimnazial al învățământului secundar inferior (clasele V-VIII), elevii se pot transfera de la o unitate de învățământ la alta, în limita efectivelor de 30 de elevi/clasă. Prin urmare, părinții care doresc pentru copiii lor transferul de la o altă unitate de învățământ la Școala Gimnazială Nr.1 Onești, în perioada 1 – 12 septembrie 2016 sunt invitați la secretariat (str. Cașnului, nr. 15) pentru a solicita și completa cererea de transfer sau  pentru informații suplimentare.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 21.07.2016
COMUNICAT DIN 21.07.2016 Structura anului școlar 2016-2017, aprobată prin Ordinul MENCS nr. 4577/20.07.2016

COMUNICAT DIN 30.04.2015
Începând cu anul școlar 2015-2016 uniforma școlară a elevilor se va schimba treptat. Noua uniformă se compune din:cămașă albă; cravată și papion (se va purta numai la activitățile festive).

ci.28.uniformaci.30.uniformaÎn primele săptămâni de școală toți elevii vor purta cămașă albă cu guler, inclusiv fetele. Aceasta va fi procurată de către părinți din comerț. În cazul fetelor, până la stabilirea unui model de cămașă cu guler, părinții pot achiziționa din comerț cămăși (bluze) cât mai simple, de preferat cu guler. În ce privește pantalonul/fusta și pantofii, părinții împreună cu copii lor au libertatea de a decide, conform propriilor gusturi. Pantalonii pot fi purtați inclusiv de către fete și pot fi inclusiv blugi. Desigur, trebuie avute în vedere decența și bunul gust. În acest sens, părinții au obligația să supravegeheze și să urmărească zilnic felul în care copiilor lor se îmbracă pentru școală, în special în cazul fetelor, tocmai pentru a evita ținuta indecentă, inadecvată în timpul programului școlar. Începând cu anul școlar 2016-2017 la clasele pregătitoare și I-IV se va introduce obligativitatea pantalonului/fustei. Pentru fetițe pantalonul va avea un croi special.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 22.04.2015
Înscrierea şi reînscrierea la grădiniţă în anul şcolar 2015-2016

ci.17.inscrieri

1.Adresa MECS nr. 36977/21.04.2015 referitoare la reînscrierea şi înscrierea la grădiniţă pentru anul şcolar 2015-2016
A. Reînscrierea la grădiniță:
Copiii care frecventează unitatea de învăţământ preşcolar în acest an şcolar şi urmează să o frecventeze şi în anul următor şcolar se reînscriu la grădiniţă pentru anul şcolar 2015 – 2016 în perioada 27.04.2015 – 08.05.2015
B. Înscrierea copiilor nou veniți în unitatea de învăţământ  se realizează în trei etape:
ETAPA I: 11.05.2015 – 05.06.2015;
ETAPA II: 22.06.2015 – 24.07.2015ci.18.imagine;
ETAPA DE AJUSTĂRI: 01.08.2015 – 21.08.2015.
2. Documente necesare pentru înscrieri / reînscrieri:
cerere tip pentru reînscriere;
cerere tip pentru înscriere;
– certificat de naştere în copie + original pentru confirmare;
– C.I. părinte/ reprezentant legal (copie + original).
3. Planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2015/2016:
Grădinița cu Program Prelungit „Năzdrăvanii”: 4 grupe cu program prelungit șio grupă program normal;
Grădinița cu Program Prelungit Nr.10: 4 grupe cu program prelungit.
Fiecare grupă are 20 de preșcolari.
Acest plan de școlarizare a fost aprobat de către Inspectoratul Școlar Județean Bacău (vezi adresa nr. 2842 din 03.04.2015).
4. Oferta educațională a grădinițelor „Năzdrăvan” și Nr.10

Vă invităm să faceți cunoștință cu grădinițele noastre!
(click pe imaginile de mai jos)

ci.24.nr.10 ci.25.nazdravani


DIRECTOR,

PROF. DAN ZAHARIA

ci.16.rofuipCOMUNICAT DIN 19.01.2015
În Monitorul Oficial, pe data de 13 ianuarie 2015, a fost publicat un nou regulament școlar. La acestă dată se abrogă Ordinul ministrului educaţiei şi cercetării nr. 4.925/2005 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 874 din 29 septembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. Din acest motiv, pentru factorii interesați (elevi, personal didactic și părinți) facem cunoscute următoarele două acte  normative:

1. Ordinul nr. 5115/2014 privind aprobarea Regulamentului de organizare şifuncţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar
2. Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământpreuniversitar, în vigoare de la 13 ianuarie 2015, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 23 bis din 13 ianuarie 2015.

Mesaj2014_2015MESAJUL ȘI COLINDA DE CRĂCIUN
Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, sănătate, iubire și fericire. Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște.
Crăciun fericit! 19 decembrie 2014
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA
[clic pe imagine]

COMUNICAT DIN 19.01.2015
În Monitorul Oficial, pe data de 13 ianuarie 2015, a fost publicat un nou regulament școlar. La acestă dată se abrogă Ordinul ministrului educaţiei şi cercetării nr. 4.925/2005 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 874 din 29 septembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. Din acest motiv, pentru factorii interesați (elevi, personal didactic și părinți)

COMUNICAT DIN 25 AUGUST 2014
Reorganizarea claselor a VI-a începând cu anul școlar 2014-2015
Potrivit prevederilor art.8 din Metodologia pentru fundamentarea cifrei de școlarizare și emiterea avizului conform în vederea organizării rețelei unităților de învățământ preuniversitar pentru anul școlar 2014-2015, aprobată prin Ordinul MEN 5454 din 12.11.2013, este obligatorie eliminarea formațiunilor de studiu cu efective sub valoarea medie prevăzută la art. 63 (1) dinLegea educației naționale nr.1/2011 cu modificările și completările ulterioare la nivelul unităților de învățământ preuniversitar de stat din mediul urban.
Deoarece în anul școlar 2014-2015 la clasele a VI-a numărul mediu de elevi pe clasă este 19,5, sub valoarea medie de 25 elevi pe clasă, în concordanță cu Planul de școlarizare aprobat de către Inspectoratul Școlar, Consiliul de administrație al unității de învățământ a hotărât reorganizarea claselor a VI-a începând cu anul școlar 2014-2015, după următoarea procedură:
1) clasa a VI-a D, care are cel mai mic număr de elevi, se desființează;
2) elevii clasei a VI-a D se redistribuie la clasele a VI-a A, a VI-a B și a VI-a C;
3) redistribuirea fiecărui elev din clasa a VI-a D, la una dintre clasele menționate mai sus, se face pe baza opțiunii exprimată de către părintele/ reprezentantul legal al elevului prin cerere scrisă adresată directorului școlii, în ordinea descrescătoare a mediei generale de absolvire a clasei a V-a;
4) în urma redistribuirii, efectivul fiecăreia dintre clasele a VI-a A, a VI-a B și a VI-a C nu poate fi mai mare de 28 de elevi;
5) pentru a nu repartiza din oficiu nici un elev, se recomandă părintelui/tutorelui legal să formuleze în cererea scrisă, în ordine, trei obținui;
6) serviciul secretariat este obligat să invite telefonic părintele/reprezentantul legal al fiecărui elev de la clasa a V-a D să se prezinte la unitatea școlară pentru a depune cererea scrisă;
7) perioada de depunere a cererilor este 26 – 29 august 2014;
8) soluționarea cererilor și comunicarea rezultatelor se face pe 1 septembrie 2014;
9) directorul face publică această procedură pe site-ul școlii.
[Modelul cererii tip]
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

COMUNICAT DIN 12 IUNIE 2014
Şi copilul Dumneavoastră poate fi·elev al unei școli mai bune!
Pentru anul școlar 2014-2015 Școala Gimnazială Nr.1 Onești dispune de locuri libere la învățământul primar (clasele pregătitoare și I-IV) și la învățământul gimnazial (clasele V-VIII), după cum urmează:

Nivel de învăţământ PRIMAR GIMNAZIAL
Clasa P I II III IV V   VI VII VIII
Numărul de locuri disponibile 20 13 5 3 2 15 13 15 15

Aceste locuri libere se ocupă prin transfer. Potrivit Regulamentului de de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţămân tpreuniversitar, în învăţământul primar (clasele pregătitoare și I-IV) şi în ciclul gimnazial al învăţământului secundar inferior (clasele V-VIII), elevii se pot transfera de la o unitate de învăţământ la alta, în limita efectivelor de 30 de elevi/clasă. Prin urmare, părinții care doresc pentru copiii lor transferul de la o altă unitate de învățământ la Școala Gimnazială Nr.1 Onești, în perioada 23 iunie – 31 august 2014 sunt invitați la secretariat (str. Cașinului, nr. 15) pentru a solicita și completa cererea de transfer.
Elevii claselor a V-a au program școlar dimineața și studiază LIMBA ENGLEZĂ trei ore pe săptămână: triunchi comun două ore, plus o oră disciplina opțională (2+1).
Pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, unitatea de învățământ asigură condiții deosebite pentru pregătirea în vederea susținerii cu succes a evaluărilor naționale și admiterii la liceu. Astfel elevii claselor a VII-a studiază LIMBA ROMÂNĂ cinci ore săptămânal (4+1), iar elevii claselor a VIII-a studiază MATEMTICA cinci ore săptămânal (4+1).
Prin contractul de colaborare încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, unitatea de învățământ este implicată în proiectul „Evaluarea națională la standard europene!”, care are ca scop constituirea unui cadru eficient și durabil de dezvoltare și evaluare sistematica a procesului de formare a competentelor cheie la elevii din ciclul gimnazial, in vederea pregatirii sustinerii cu succes a examinarilor nationale de la finalul clasei a VIII-a, prin intermediul unui program educational desfasurat la nivel multiregional. Prin urmare, în anul școlar 2014-2015, elevii claselor a VIII-a vor fi beneficiarrii unuiprogram de pregătire suplimentară și psihopedagogică pentru promovarea cu succes a examenelor naționale.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

Comunicatul din 05.11.2013
Procedură privind reglementarea accesului în unitatea de învățământ, începând cu data de 06.11.2013
Programul orelor de curs în anul școlar  2013-2014
Orarul claselor din învățământul primar în anul școlar 2013-2014
Orarul claselor din învățământul primar pe zile  în anul școlar 2013-2014
Orarul pe zile și clase la învățământul gimnazial în anul școlar 2013-2014
Oarul profesorilor în învățământul gimnazial în anul școlar 2013-2014
Graficul de terminare a cursurilor la învățământul primar pe zile, ore și clase
Graficul de terminare a cursurilor la învățământul gimnazial pe zile, ore și clase

Comunicatul din 16.10.2013
Teme privind educația și protecția elevilor în caz de cutremur:
CLASELE I-II, CLASELE II-IV, CLASELE V-VIII

Comunicatul din 28.07.2013 
Şcoala Gimnazială Nr.1 Oneşti anunţă scoaterea la concurs a urătoarelor posturi temporar vacante:
–   trei posturi muncitor de întreţinere (îngrijitor);
–   un post muncitor calificat;
–   un post paznic.
[citeşte mai multe detalii]

ci.00.absolventCOMUNICAT DIN 09.07.2013
Şi copilul Dumneavoastră poate fi elev al şcolii noastre!

Pentru anul şcolar 2013–2014, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Oneşti înscrie elevi la învăţământul primar (22 de locuri libere) şi la învăţământul gimnazial (69 de locuri libere), după cum urmează:

Nivel de învăţământ PRIMAR
Clasa II B IV A IV B IV C IV D
Numărul de locuri disponibile 4 2 1 13 2
Nivel de învăţământ GIMNAZIAL
Clasa V A V B V C V D VI A VI B VI C VI D VII A VII B VII C VII D
Numărul de locuri disponibile 5 6 4 7 7 7 8 8 2 7 6 2

Înscrierea se face în perioda 10 iulie – 31 august 2013, prin solicitarea aprobării transferlui şcolar. în cazul în care numărul solicitărilor este mai mare decât cel al locurilor disponibile, unitatea va organiza o probă de evaluaree a cunoştinţelor la limba română şi matematică. Rezultatul obţinut la proba de evaluare şi preferinţa pentru o clasă sau alta constituie criteriile pe baza cărora se va fce repartizarea elevilor.Informaţii suplimentare se pot opţine de la secretariatul şcolii sau direct, prin telefon 0722 74 44 46.
De ce şcoala noastră ?
Citeşte mai departe despre:
1) performanţele elevilor noştri;
2) performanţele personalului didactic;
3) şcolarizare, curriculum, oferta didactică şi resursele şcolii.
În anul şcolar 2012 – 2013 la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Oneşti au absolvit învăţământul primar 98 de elevi, organizaţi în 4 (patru) clase: clasa a IV-a A, clasa a IV-a A, clasa a IV-a B, clasa a IV-a C şi clasa a IV-a D. Aceşti elevi au fost evaluaţi prin testare scrisă la limba română şi matematică. Evaluarea a avut loc pe 14 mai 2013 la limba şi literatura română şi pe 23 mai 2013 la matematică, după procedura riguroasă de organizare şi desfăşurare a Evaluării naţionale a absolvenţilor claselor a VIII-a. Următoarele rezultate statistice arată performanţa şi calitatea pregătirii elevilor noştri: număr elevi înscrişi în catalog la sfârşitul anului şcolar – 98; promovaţi – 98; media de absolvire la limba română – 8,45: media de absolvire la matematică – 7,84; media finală de absolvire – 8,16. Cu toate acestea părinţii unui număr 22 de elevi (care sunt cei mai buni elevi din cei 98 foarte buni) au decis – credem noi, pe baza unor informaţii de manipulare şi a unor strategii care sunt la marginea legalităţii – că este mai bine pentru copii lor să continue studiile în clasa a V-a la Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir Oneşti (CNDC). Desigur este dreptul fiecărui părinte să decidă ce este mai bine pentru copilul lui, să aleagă spitalul, şcoala, medicul, profesorul etc., dar atragem atenţia că aceste alegeri trebuie să se producă în cunoştinţă de cauză, trebuie bine chibzuite şi temeinic analizate. Noi felicităm elevii noştri de la clasele a IV-a pentru rezultatele pe care le-au obţinut la testările organizate de Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir Oneşti şi care confirmă cel puţin două aspecte:
– evaluările organizate de şcoala noastră au fost corecte, diferenţele dintre evaluarea noastră şi evaluarea CNDC fiind în procent de 73% sub 1 punct, ceea ce probează onestitatea şi corectitudinea noastră în faţa părinţilor şi a opiniei publice;
– în competiţie cu elevii din alte şcoli gimnaziale, elevii noştri sunt cei mai buni.
Totodată ne exprimă regretul pentru cei 22 de elevi de excepţie care vor părăsi şcoala şi pentru care părinţii lor au renunţat la calea sigură a succesului, alegând-o pe aceea nesigură, aflată în fază de experiment.

Citeşte despre:
–  rezultate testare admitere clasa a V-a (sursa: site-ul CNDC);
– comparaţie între rezultatele testării CNDC şi rezultatele evalărilor proprii a absolvenţilor claselor a IV-a.

Înscrieţi copilul la şcoala noastră şi nu veţi  regreta!

DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA

Comunicatul din 21.05.2013
Desfăşurarea examenelor de corigenţă în anul şcolar 2012-2013

Comunicatul din 27.04.2013
Simulare evaluare naţională la clasele a VIII-a şi evaluarea finală a elevilor claselor a IV-a

Comunicatul din 30.01.2012
Informații utile părinților despre înscierea copiilor în clasa pregătitoare

Comunicatul 22.12.2012:
Premieră pentru Onești: Gala învățământului oneștean

Comunicatul din 01.10.2012:
Evaluarea naţională şi admiterea în licee

deschidereComunicatul din 12.09.2012:
Deschiderea anului școlar 2012-2013
Festivitatea de deschidere a noului an şcolar va ave loc pe terenul de sport al şcolii în ziua de 17 septembrie 2012, începănd ora 9,30.
Invitaţi de onoare, alături de elevi, părinţi bunici, personalul didactic şi reprezentanţi ai comunităţii:
– primar VICTOR LAURENŢIU NEGHINĂ;
– viceprimar NICOLAE GNATIUC;
– inspector şcolar EMIL GANEA.
DIRECTOR,
PROF. DAN ZAHARIA